Šunų egzaminas ir testas Kaune

Kaniterapijos asociacija 2016 m. gegužės 30 d., pirmadienį, Kaune organizuoja terapinių šunų egzaminą ir bandomąjį testą.logiukas

Egzamino komisija: Ieva Kuzminienė (1 gr. pirmininkė), Karina Granat (2 gr. pirmininkė), Vilmantė Pakalniškienė, Daiva Kvedarienė. Testo vieta dalyviams bus pranešta individualiai e.paštu.

Primename, kad pagal KA standartus terapiniai šunys egzaminą turi laikyti kasmet (KA terapinio šuns pažymėjimas galioja 1 metus).

Egzaminas ir bandomasis testas bus nemokami. Išlaikęs egzaminą šuo gaus KA pažymėjimą. Bandomojo testo dalyviai jokių pažymėjimų negaus, tačiau tai puiki proga įsitikinti savo ir savo šuns gebėjimais, augintinio socialumu ir kt. savybėmis.

Egzaminas prasidės 14.00 val., vieta dar tikslinama.

Pasibaigus egzaminui, iš anksto užsiregistravusieji su savo augintiniais galės laikyti bandomąjį testą.

Šuo būtinai turi būti paženklintas integriniu grandynu, paskiepytas nuo užkrečiamųjų ligų (su savimi turėkite šuns sveikatos pažymą). Egzaminą ir testą gali laikyti tik pilnamečiai asmenys. Apie reikalavimus šuns amžiui ir kt. pasidomėkite ŠUNŲ EGZAMINO nuostatuose.

Svarbu: registracijos anketa – prašome užpildyti ir ne vėliau kaip iki gegužės 20 d. atsiųsti šią anketą e.paštu info@kaniterapija.eu. Egzamino komisija priims ribotą šunų kiekį, nes vienam šuniui vidutiniškai skiriama 1 valanda.

Informuojame, kad analogiškas egzaminas Vilniuje gegužės 21 d., birželio 13 d. egzaminas ir bandomasis testas Klaipėdoje. 

Informacija: info@kaniterapija.eu.

2016 m.