Susitikimas – diskusija „Šunys kaniterapijai ir edukacijai“

Lietuvos retriverių mylėtojų klubas kartu su Kaniterapijos asociacija organizuoja susitikimą – diskusiją visiems, ką domina edukacija bei terapija su šunimis.

kanit GK nuotr.
Visame pasaulyje šunys pasitelkiami gyvūnų asistuojamosios terapijos srityje, tampa neįgaliųjų pagalbininkais.

Norime, kad Lietuvos šunų mylėtojai bei augintojai su savo augintiniais taip pat aktyviau įsitrauktų į šią prasmingą veiklą.

Vieni populiariausių tarp šunų veislių yra retriveriai, šie šunys populiarūs ir gyvūnų asistuojamosios terapijos srityje. Tai šunys, kurie yra empatiški, myli žmones, yra nuovokūs ir ištikimi kompanionai, lengvai ir noriai mokosi, gerai sutaria su vaikais.

Balandžio 23 d. (sekmadienis), 11.30 val. susitikime LKD Mokymo centre (Visorių g. 8, Vilnius) padiskutuoti ir daugiau sužinoti apie kaniterapiją bei su ja siejamas veiklas.

• Kaniterapijos asociacijos prezidentė, psichologijos doc. dr. Vilmantė Pakalniškienė supažindins su kaniterapija ir galimomis veiklomis, susijusiomis su kaniterapija (vaikų edukacija, skaitymas su šunimi ir kt).

• Kaniterapijos asociacijos Valdybos narė Daiva Kvedarienė pasidalins patirtimi, koks šuo tinka kaniterapijos ir edukacijos užsiėmimams, kaip šunys atrenkami, ruošiami, kokius egzaminus ir kodėl turi laikyti, kaip rūpinamasi terapinių šunų gerove.

Numatoma susitikimo – diskusijos trukmė 1,5 val.

Kviečiame iš anksto registruotis e.paštu info@kaniterapija.eu.

www.kaniterapija.eu

G.Kavaliauskaitės nuotr.