Pakviesti skaityti pranešimą medikų konferencijoje

„Kaniterapija – pagalba cerebiniu paralyžiu sergantiems vaikams“ – pranešimą tokia tema gegužės 9 d. vyksiančioje konferencijoje skaitys Kaniterapijos asociacijos prezidentė, psichologijos doc. dr. Vilmantė Pakalniškienė. 

vaikas
Lietuvos socialinės pediatrijos draugija gegužės 9 d. Vilniuje, „Karolinos“ viešbutyje organizuoja konferenciją „Ankstyvoji kompleksinė pagalba vaikams su raidos sutrikimais“.

Ši respublikinė mokslinė – praktinė konferencija skirta visų specialybių vaikų ligų gydytojams, socialiniams pediatrams, fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojams, kineziterapeutams, ergoterapeutams, logoterapeutams, logopedams, psichologams, specialiesiems pedagogams, socialiniams darbuotojams,  visų specialybių slaugytojoms.

Malonu, kad į konferenciją pasidalinti gyvūnų asistuojamosios terapijos patirtimi pakviesti ir šios dar gana naujos Lietuvoje pagalbinės terapijos atstovai.

„Delfinų terapija: pažintis ir planuojami įgyvendinti projektai“ – apie tai kalbės klaipėdietė doc. Brigita Kreivinienė.

Kaniterapijos galimybes pristatys Vilniaus universiteto psichologijos doc. dr. Vilmantė Pakalniškienė. Taip pat bus galima išgirsti ir apie muzikos terapijos poveikį.

Konferencijos programa

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.